Теніс України у соцмережах

Адріан Маннаріно стає тріумфатором змагань в Астані

Французький тенісист Адріан Маннаріно виграє змагання категорії ATP-250 в казахстанській Астані, на яких він був посіяний під 6-м номером. В титульному матчі турніру Адріан в трьох сетах здолав представника США Себастьяна Корду, який займає 28-му сходинку поточного світового рейтингу. Фінальний поєдинок тривав 2 години і 10 хвилин ігрового часу.

ATP-250
Астана, Казахстан
Фінал

(6) Адріан Маннаріно - (5) Себастьян Корда - 4:6, 6:3, 6:2

По ходу фінального матчу Адріан дійсно додавав від сету до сету. В стартовій партії все вирішив єдиний брейк у виконанні Корди. На початку другого сету американський тенісист знову повів із геймом на прийомі в активі, але цього разу французький спортсмен знайшов в собі резерви для підсилення гри. 

З рахунку 1:3 в другому сеті Маннаріно зумів двічі віздначитися на прийомі і виграти 5 геймів поспіль. Цього ривка Адріану вистачило для того, аби перевести фінальну зустріч у вирішальний сет. А ось в ньому аргументів проти суперника у Себастьяна не знайшлось. Американець ще двічі програв власну подачу і віддав Маннаріно перемогу в титульному протистоянні.

Для Адріана Маннаріно титул в Астані став другим в поточному сезоні (перший французький тенісист здобув на змаганнях в Ньюпорті) і четвертим на рівні ATP в професійній кар`єрі. А от Себастьян Корда програє свій 5-й фінал із 6-ти, в яких йому довелось зіграти. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне