Теніс України у соцмережах

Ілля Марченко із боями пробився у чвертьфінал Челленджера в Гамбургу

Український тенісист Ілля Марченко стає чвертьфіналістом змагань категорії ATP Challenger в німецькому Гамбургу. На стадії другого кола Ілля в максимально напруженому матчі здолав представника Туреччини Алтуга Джелікбілека, який займає 295-ту сходинку поточного світового рейтингу. Перемогу у зустрічі, яка тривала трохи більше двох із чвертю годин ігрового часу, Марченко здобув лише на тай-брейці вирішального сету.

ATP Challenger
Гамбург, Німеччина
2-й раунд

Ілля Марченко - Алтуг Джелікбілек - 6:4, 3:6, 7:6(3)

Ілля почав зустріч зі швидкого брейка, але, можливо, навіть важливішим став наступний гейм на подачі українського тенісиста, який Марченко врятував із потрійного брейк-поінта у суперника. В середині партії українець ще раз відзначився на прийомі, але навіть цей факт не змусив Джелікбілека опустити ракетку. За кілька хвилин турецький спортсмен відіграв одну упущену подачу, а в наступному геймі на прийомі дістався до ще одного брейк-поінта. Ілля, на щастя, вистояв і довів стартовий сет до перемоги.

Долю другої партії вирішив єдиний брейк у виконанні Алтуга, який йому вдалось оформити в середині сету. А у вирішальному відрізку матчу відзначитися на прийомі не вдалось нікому із суперників. Ближчим до успіху, до речі, був саме турецький спортсмен, який заробив прихований матч-бол на подачі Іллі, але й в цій ситуації Марченко впорався та відігрався. Тай-брейк третьої партії український тенісист залишив за собою доволі впевнено.

В чвертьфіналі турніру в Гамбургу Ілля Марченко зіграє проти другого номера посіву турніру представника Австралії Адама Волтона.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне