Теніс України у соцмережах

Ілля Марченко програє на старті Челленджера у Франції


Український тенісист Ілля Марченко не зумів подолати стартовий раунд змагань категорії ATP Challenger у французькому місті Муйрон-ле-Каптіф. В першому колі турніру Ілля на двох тай-брейках поступився місцевому спортсмену Бенжамену Бонзі, який займає 98-му сходинку чоловічого світового рейтингу.

ATP Challenger
Муйрон-ле-Каптіф, Франція
1-й раунд

(3) Бенжамен Бонзі - Ілля Марченко - 7:6(2), 7:6(3)

Стартовий сет зустрічі складався для Іллі Марченка далеко не найкращим чином і сам факт того, що українському тенісисту вдалось дотягнути до тай-брейку, вже можна вважати успіхом. Так, сет Марченко супернику таки віддав, але по ходу партії Бонзі дійсно мав перевагу. Французький тенісист першим відзначився на прийомі і навіть вийшов подавати на сет. Ілля відігрався, так само, як і врятувався з сет-болу у суперника під час власної подачі на тай-брейк в 12-му геймі. На жаль, на тому самому "таї" Бенжамен діяв набагато стабільніше.

А от в другому сеті сам Марченко мав чимало шансів для того, аби залишати за собою партію не доводячи справу до тай-брейку. Ілля впевнено діяв на власних подачах, а на прийомі за партію заробив цілих 7 брейк-поінтів. Але жоден з них так і не вдалось перевести у розряд реалізованих. Другий в матчі "тай" Бонзі також провів на куди вищому рівні.

Для Іллі Марченка ця поразка стала вже третьою поспіль у турі. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі