Теніс України у соцмережах

Ілля Марченко виграє українське дербі на старті Челленджера в Гамбургу


Ілля Марченко виходить переможцем із українського дербі в першому колі змагань категорії ATP Challenger в німецькому Гамбургу. Ілля в двох партіях впевнено переграв 8-го номера посіву турніру Олексія Крутих, який займає 244-ту сходинку світового рейтингу. На перемогу над співвітчизником Марченко витратив лише трохи більше години ігрового часу.

ATP Challenger
Гамбург, Німеччина
1-й раунд

Ілля Марченко - (8) Олексій Крутих - 6:2, 6:3

Насправді перевага більш досвідченого Іллі Марченка була помітна неозброєним оком протягом фактично усього матчу. Саме Марченко в першому ж геймі на прийомі зумів оформити брейк і, здавалося б, спокійно вів стартовий сет до перемоги. Проблеми у Іллі досить несподівано виникли в сьомому геймі, коли Крутих заробив подвійний брейк-поінт. Марченко відігрався, а вже у восьмому геймі сам оформив другий в партії успіх на прийомі.

Першого брейку в другому відрізку матчу довелось чекати трохи довше. Стався він в середині сету, і знову на прийомі відзначитись вдалось саме Іллі. Марченко цілком міг і в цьому сеті оформити два брейки, але Олексій із матч-болу у суперника втримав свою подачу у восьмому геймі. Але вже в дев'ятому Марченко під нуль подав на перемогу.

В другому раунді змагань в Гамбургу Ілля Марченко зіграє проти переможця матчу між представником Індії Сасі Кумаром Мукундом і турецьким тенісистом Алтугом Джелікбілеком.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне