Теніс України у соцмережах

Ілля Марченко із баранкою виграє стартовий матч в "основі" Челленджера в Братиславі

Український тенісист Ілля Марченко, який пробився в основну сітку змагань категорії ATP Challenger в Братиславі крізь сито відбірного турніру, впевнено долає перше коло. В ньому Ілля в двох партіях переграв ще одного кваліфаєра Денніса Новака із Австрії. Якщо в першому сеті протистояння Марченко здобув перемогу лише на тай-брейці, то другу партію українець виграв під нуль. 

ATP Challenger
Братислава, Словаччина
1-й раунд

(Q) Ілля Марченко - (Q) Денніс Новак - 7:6(6), 6:0

Цікаво, що в стартовій партії зустрічі Марченко навіть поступався із брейком - Новак досить швидко взяв подачу українського тенісиста, але Ілля вже в середині сету відігрався. На тай-брейці першої партії Марченко також поступався з міні-брейком, але Денніс несподівано програв два поспіль розіграша на власній подачі, чим українець у підсумку і скористався. 

Ну а в другому сеті протистояння боротьби вже просто не вийшло. Марченко оформив одразу три брейки і жодного разу не дав приводів засумніватися у потужності власної подачі. 

В другому колі Челленджера в Братиславі Ілля Марченко зіграє проти переможця зустрічі між Норбертом Гомбошем та 3-м номером посіву Бенжаменом Бонзі.

А сьогодні трохи пізніше свій стартовий матч в Братиславі проведе ще один український тенісист Віталій Сачко. Жереб виявився для нього вкрай несприятливим, адже вже на старті турніру Віталію доведеться зіграти проти лідера посіву австрійця Домініка Тіма.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі