Теніс України у соцмережах

Ілля Марченко впевнено переграв 2-гу ракетку Челленджера в Гамбургу і вийшов у півфінал змагань


Український тенісист Ілля Марченко продовжує успішні виступи на змаганнях категорії ATP Challenger в німецькому Гамбургу. На стадії чвертьфіналу Ілля в двох партіях переграв представника Австралії Адама Волтона, який був посіяним на турнірі під 2-м номером. На перемогу в протистоянні Марченко витратив навіть трохи менше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

ATP Challenger
Гамбург, Німеччина
1/4 фіналу

Ілля Марченко - (2) Адам Волтон - 6:4, 6:1

Початок зустрічі склався для Марченка далеко не найкращим чином. Український тенісист доволі швидко програв власну подачу і опинився в ролі наздоганяючого. Втім, в середині партії Ілля спочатку відігрався, а ближче до завершення сету ще раз відзначився на прийомі і цим брейком оформив перемогу в сеті.

Початок другого сету пройшов у напруженій боротьбі. Але різницю створила гра Іллі на ключових м'ячах. Так, український тенісист в перших кількох геймах на власній подачі відіграв три брейк-поінта і втримав складні гейми. А от Волтон власну подачу програв. Відставання серйозно тиснуло на австралійського тенісиста і під завісу зустрічі він ще раз програв свій гейм.

У півфіналі Челленджера в Гамбургу Ілля Марченко зіграє проти британця Біллі Харріса.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне