Теніс України у соцмережах

Гаель Монфіс виграє французьке дербі у Адріана Маннаріно в чвертьфіналі змагань у Стокгольмі


Французький тенісист Гаель Монфіс стає півфіналістом змагань категорії ATP-250 у Стокгольмі. На стадії 1/4 фіналу Гаель в двох партіях здолав свого співвітчизника Адріана Маннаріно, який у столиці Швеції отримав 2-й номер посіву. На перемогу в матчі Монфіс витратив трохи більше 1 години і 45 хвилин ігрового часу.

ATP-250
Стокгольм, Швеція
1/4 фіналу

(PR) Гаель Монфіс - (2) Адріан Маннаріно - 7:5, 7:6(3)

Звісно, про повернення Гаеля Монфіса до своєї найкращої ігрової форми говорити поки зовсім зарано. Але сьогоднішню перемогу чоловіка Еліни Світоліної можна назвати не тільки важливою, але й якісною. До того ж, здобутою в боротьбі із більш ніж достойним суперником, який перед матчем вважався хай і не явним, але фаворитом.

Цікаво, що саме Монфіс першим програв свою подачу в середині стартового сету, але дуже швидко Гаель повернувся в боротьбу і відіграв відставання. Наприкінці сету Маннаріно стикнувся із серйозними проблемами. В 10-му геймі Адріан відіграв сет-бол у суперника, але повторити те саме в 12-му геймі при подачі на тай-брейк 2-му номеру посіву вже не вдалось - Гаель оформив брейк і поставив крапку в партії.

В другому сеті перевагу із геймом на прийомі в активі здобув вже Монфіс, але і вона не стала вирішальною. В середині сету Маннаріно відігрався і боротьба дійшла до тай-брейку. І ось на ньому Гаель відіграв набагато впевненіше співвітчизника. 7:3 - і підсумкова перемога Монфіса.

У півфіналі турніру в Стокгольмі Гаель Монфіс зіграє проти переможця матчу Ласло Дьєре - Томаш Махач.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне