Теніс України у соцмережах

Енді Маррей з перемоги над Янніком Ханфманом стартував на змаганнях в Базелі


Британський тенісист Енді Маррей успішно подолав стартовий раунд змагань категорії ATP-500 у швейцарському Базелі. В першому колі турніру Енді в двох партіях переграв німця Янніка Ханфмана, який займає 51-шу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Маррей витратив трохи менше 2 годин і 20 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Базель, Швейцарія
1-й раунд

Енді Маррей - Яннік Ханфман - 7:5, 6:4

В принципі, будь-яку партію, в якій спортсмени зіграли 12 геймів, можна сміливо називати бойовою. Але в стартовому сеті матчу Енді Маррея і Янніка Ханфмана в кожному геймі боротьба була просто вражаючою. Подивіться, хоча б, на протяжність партії - вона тривала 1 годину і майже 25 хвилин. І це, враховуючи той факт, що спортсмени навіть тай-брейк не зіграли.

В основному боротьба велась на подачах Ханфмана. 10 хвилин на те, аби захистити власний гейм, це була норма для Янніка в цьому сеті. І не завжди ця боротьба була успішна, наприклад в 6-му геймі німецький тенісист таки не встояв і віддав подачу Маррею.

Але і на подачах Енді інколи траплялись затяжні гейми. Наприклад, британець в боротьбі упустив власну подачу на стартовий сет. Втім, Маррей ще раз встиг відзначитися на прийомі в 12-му геймі і залишити стартову партію за собою.

Сценарій другого сету, фактично, повністю повторив стартовий відрізок матчу. Тільки гейми, направду, були вже не такими затяжними. Але так само Маррей першим повів в рахунку із геймом на прийомі в активі, не зумів подати тепер вже на матч, але встиг оформити ще один брейк.

В другому колі змагань в Базелі Енді Маррей зіграє проти переможця матчу між американцем Себастьяном Кордою і представником Аргентини Томасом Мартіном Етчеверрі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне