Теніс України у соцмережах

Олександра Олійникова не без проблем здобула стартову перемогу на змаганнях ITF W25 в Італії

Українська тенісистка Олександра Олійникова виходить в другий раунд змагань категорії ITF W25 в італійському місті Санта Маргеріта ді Пула. В стартовому поєдинку Олександра здобула вольову перемогу над місцевою спортсменкою Ауророю Дзантедескі, яка займає 391-шу сходинку поточного світового рейтингу. Олександра прикро програла стартовий сет зустрічі, втім в двох наступних партіях віддала суперниці всього 1 гейм. На перемогу в матчі українська тенісистка витратила трохи більше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

ITF W25
Санта Маргеріта ді Пула, Італія
1-й раунд

Олександра Олійникова - Аурора Дзантедескі - 5:7, 6:1, 6:0

Цікаво, що і в стартовому сеті протистояння Олександра Олійникова цілком могла розраховувати на перемогу. Так, саме італійська тенісистка першою у матчі відзначилась на прийомі, втім Олійникова зуміла знайти можливість двічі поспіль оформити брейк і повести з рахунком 4:2. Втім Дзантедескі повернулась в боротьбу, відігралась, а потім і ще раз взяла гейм на прийомі, коли Олійникова подавала на тай-брейк.

Програш стартового сету не зламав українську тенісистку, а навпаки змусив її суттєво посилити гру. У підсумку в двох наступних партіях Олександра просто розгромила суперницю, віддавши їй всього 1 гейм. 

В другому колі змагань в Італії Олександра Олійникова зіграє з переможницею румунського дербі Ірина Фетекау - Александра Ігнатик.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі