Теніс України у соцмережах

Владислав Орлов програє на старті основної сітки Челленджера в Ольбії

Український тенісист Владислав Орлов не зумів подолати стартовий раунд основної сітки змагань категорії ATP Challenger в італійській Ольбії. Владислав, який починав виступи на турнірі ще з кваліфікації, програв такому ж кваліфаєру Кіріану Жаке із Франції. Орлов зумів лишити за собою стартовий сет протистояння, втім програв дві наступні партії. Зустріч тривала трохи більше 2 годин і 50 хвилин ігрового часу.

ATP Challenger
Ольбія, Італія
1-й раунд

(Q) Кіріан Жаке - (Q) Владислав Орлов - 5:7, 6:3, 6:4

Ця зустріч першого кола змагань в Ольбії розпочалась ще вчора, але тоді спортсмени встигли провести лише 2 гейми. Сьогодні після відновлення матчу ініціативу захопив Орлов, якому вдалось першому відзначитися на прийомі. Український тенісист навіть вийшов подавати на перемогу в стартовому сеті, але Жаке відігрався. Правда подати на тай-брейк французький спортсмен не зумів, тож партію лишив за собою Владислав.

Більше того, українець повів із геймом на прийомі в активі на самому початку другого сету. Втім Кіріан моментально відіграв відставання, а в середині партії зумів оформити і другий брейк, який дозволив французу перевести зустріч у вирішальний сет.

В третій партії у Орлова геть розклеїлась гра на власних подачах. Українець упустив 4 свої подачі, але тримався на плаву за рахунок більш-менш успішної гри на прийомі. За рахунку 5:2 Жаке вийшов подавати на перемогу і навіть дістався до двох матч-болів, але Владислав вистояв і скоротив відставання. Після цього Орлов вперше в сеті захистив власний гейм і навіть дістався до брейк-поінтів під час другої спроби суперника подати на перемогу, але оформити ще один брейк Владислав не зумів.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне