Теніс України у соцмережах

Ясміне Паоліні переграла Лауру Зігемунд і стала півфіналісткою турніру в Чженчжоу

Італійська тенісистка Ясміне Паоліні пробивається до 1/2 фіналу змагань категорії WTA-500 в китайському Чженчжоу. На стадії чвертьфіналу Ясміне впоралась із представницею Німеччини Лаурою Зігемунд, яка займає 113-ту сходинку поточного світового рейтингу. Якщо в стартовому сеті перевага Паоліні не викликала жодних сумнівів, то для того, аби взяти другий сет, Ясміне довелось добряче попрацювати.

WTA-500
Чженчжоу, Китай
1/4 фіналу

Ясміне Паоліні - (Q) Лаура Зігемунд - 6:0, 7:5

Можливо, "баранка" в стартовому сеті і не була найбільш справедливим результатом партії, бо жодного гейму без боротьби в цьому відрізку матчу і не було. Втім Паоліні дійсно вражала зібраністю та вмінням налаштуватися на важливі розіграші. А коли італійська тенісистка повела із брейком - 3:0 в другому сеті, тобто виграла вже 9 стартових геймів матчу поспіль, у результаті зустрічі сумніватися вже не доводилось.

А дарма, бо Зігемунд у боротьбу повернутися змогла. Хоча, спочтку німецькій тенісистці довелось докласти чимало зусить для того, аби не віддати Паоліні другу подачу на початку сету - Лаура захистила гейм з подвійного брейк-поінта. В середині партії Зігемунд, нарешті, зачепилась на прийомі і оформила зворотній брейк, та й в цілому можна було сказати, що німкеня гру вирівняла. 

Втім, Лаура не дотягнула навіть до тай-брейку другого сету. При подачі суперницею на той самий тай Паоліні знову включила режим "чіпляюсь на прийомі з усіх сил". Чотири матч-боли у італійської спортсменки Зігемунд відіграла, але з п`ятої спроби Ясміне оформила не тільки брейк, а й перемогу в усьому матчі. 

Тепер Ясміне Паоліні побореться за вихід у фінал змагань в Чженчжоу із переможницею матчу між українською спортсменкою Ангеліною Калініною та місцевою тенісисткою Цінь Вень Чжен.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі