Теніс України у соцмережах

Джессіка Пегула впевнено стартувала на змаганнях в Сеулі


Лідерка посіву змагань категорії WTA-250 в Сеулі американська тенісистка Джессіка Пегула впевнено виходить в друге коло турніру. На старті змагань Джессіка в двох партіях переграла представницю Словаччини Вікторію Грунчакову, яка займає 112-ту сходинку світового рейтингу. На перемогу в матчі Пегула витратила 1 годину і 10 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Сеул, Корея
1-й раунд

(1) Джессіка Пегула - Вікторія Грунчакова - 6:2, 6:4

Джессіка Пегула максимально потужно розпочала свою стартову зустріч в Сеулі і дуже швидко повела одразу із трьома брейками у протистоянні із Вікторією Грунчаковою. Американська тенісистка навіть вийшла подавати на баранку в стартовому сеті протистояння, але Вікторія врятувалась з трьох сет-болів і оформила зворотній брейк. Правда з другої спроби Пегула спокійно поставила крапку у партії, хоч і без "баранки".

Другий сет Джессіка розпочала з іще одного успіху на прийомі, але піти у солідний відрив лідерці посіву не вдалось. Більше того, Грунчакова навіть змогла відігратися у середині партії. Правда, ближче до завершення сету Пегула оформила ще один брейк, а одразу після нього впевнено подала на перемогу.

В другому колі змагань в Сеулі Джессіка Пегула зіграє проти своєї співвітчизниці Ешлін Крюгер.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне