Теніс України у соцмережах

Джессіка Пегула спокійно виходить у чвертьфінал змагань у Сеулі

Лідерка посіву змагань категорії WTA-250 у корейському Сеулі американська тенісистка Джессіка Пегула спокійно долає стадію другого кола турніру. В боротьбі за вихід у 1/4 фіналу змагань Джессіка в двох партіях переграла свою співвітчизницю Ешлін Крюгер, яка займає 80-ту сходинку світового рейтингу. На перемогу в матчі Пегула витратила трохи більше години ігрового часу.

WTA-250
Сеул, Корея
2-й раунд

(1) Джессіка Пегула - Ешлін Крюгер - 6:3, 6:1

Джессіка розпочала зустріч із потужного ривка одразу з двох брейків у самому дебюті стартового сету. Пегула навіть могла ставити крапку в партії в геймі на прийомі за рахунку 5:1, але кількома сет-болами на подачі суперниці лідерка посіву не скористалась. Крюгер несподівано загострила боротьбу і завадила Пегулі з першої спроби подати на перемогу в сеті, але за кілька хвилин після зворотнього брейку Ешлін знову упустила свою подачу, а разом із нею і увесь перший сет.

В другій партії із боротьбою ситуація була ще більш плачевною. Джессіка знову двічі відзначилась на прийомі, але цього разу спадів Пегулі вдалось уникнути, тож Крюгер програла сет буквально розгромно - вигравши в ньому всього один гейм.

У чвертьфіналі змагань в Сеулі Джессіка Пегула зіграє проти ще однієї своєї співвітчизниці Клер Лю.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне