Теніс України у соцмережах

Джессіка Пегула із комфортної перемоги над Єлєною Рибакіною починає боротьбу на Підсумковому Турнірі WTA


Американська тенісистка Джессіка Пегула виграє стартовий матч на груповому етапі Підсумкового Турніру WTA в мексиканському Канкуні. В першому поєдинку групи A Джессіка в двох партіях розібралась із представницею Казахстану Єлєною Рибакіною, яка займає 4-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в поєдинку Пегула витратила трохи більше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA Finals
Канкун, Мексика
Група A (Bacalar)

Джессіка Пегула - Єлєна Рибакіна - 7:5, 6:2

Можна сказати, що початок зустрічі пройшов у доволі рівній боротьбі, але навіть у ній більше шансів було саме у американської тенісистки. Пегула заробила єдину можливість для того, аби відзначитися на прийомі, але не скористалась подвійним брейк-поінтом у третьому геймі зустрічі. В інших геймах до певного часу впевнено перемагала спортсменка на подачі.

І ось у восьмому геймі Рибакіній вдалось не просто вперше в матчі зачепитися за подачу Пегули та заробити перший брейк-поінт, а ще й реалізувати цю нагоду. Здавалося б, провал може коштувати Пегулі сету, адже Єлєна моментально вийшла подавати на партію. Але, ніби, саме такого подразника у вигляді брейку від суперниці Джессіка чекала для тотального посилення гри. Спочатку Пегула завадила Рибакіній подати на сет, а потім і другий брейк-поспіль оформила, позбавивши таким чином представницю Казахстану навіть тай-брейку у, здавалося б, виграній партії.

Другу партію Джессіка провела вже на одному диханні. Пегула швидко повела одразу із двома брейками - 4:1. Саме в цей момент Рибакіна спробувала повернутися в матч і у запеклій боротьбі відіграла один гейм на прийомі. Але за хвилину Пегула відновила комфортну перевагу в рахунку, а згодом успішно подала на перемогу.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне