Теніс України у соцмережах

Вероніка Подрез дала бій досвідченій Осеан Доден на старті 60-тисячника в Нанті

Юна українська тенісистка Вероніка Подрез не зуміла подолати стартовий раунд змагань категорії ITF W60 у французькому Нанті. В двох бойових сетах Вероніка поступилась місцевій тенісистці Осеан Доден, яка займає 110-ту сходинку поточного світового рейтингу. Зустріч тривала приблизно півтори години ігрового часу.

ITF W60
Нант, Франція
1-й раунд

(1) Осеан Доден - (Q) Вероніка Подрез - 7:6(5), 6:3

Грати на старті основної сітки одразу проти першої ракетки змагань, спортсменки яка бореться за можливість повернутися в першу сотню світового рейтингу (а свого часу Доден взагалі була 46-ю ракеткою світу) - ще те задоволення. Особливо, якщо тобі 16 років і ти робиш тільки перші, хай і дуже успішні, кроки в професійному тенісі. Але крім цього, це ще й вражаючий досвід. І саме він дає можливість зростати.

Сподіваємось, саме так розцінюватиме сьогоднішню поразку Вероніка Подрез. Суперниця їй дісталась дійсно досвідчена та бойова. І саме досвід вийшов на перший план, бо в технічних аспектах Вероніка француженці точно не поступалась.

Подрез програла вже стартовий гейм зустрічі на власній подачі. Причому брейк Доден оформила під нуль. Але одразу ж українська тенісистка показала, що сипатися вона просто не збирається і нав'язала боротьбу на прийомі. Хай одразу відігратися не вийшло, але в середині партії Подрез оформила зворотній брейк і у підсумку перевела стартовий сет на тай-брейк. Він, на жаль, лишився за Осеан.

В другій партії Доден повела в рахунку із геймом на прийомі в активі в середині ігрового відрізку. Вероніка всіма силами намагалась відігратися, у кількох геймах діставалась до брейк-поінтів, але Осеан у свої подачі вчепилась буквально зубами. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі