Теніс України у соцмережах

Алексєй Попирін впевнено переграв 7-му ракетку змагань в Токіо вже в першому колі


Представник Австралії Алексєй Попирін, який займає 41-шу сходинку поточного світового рейтингу, здобуває несподівану перемогу на старті змагань категорії ATP-500 в Токіо. В матчі першого кола Алексєй в двох партіях неочікувано легко здолав росіянина Карена Хачанова, який в столиці Японії був посіяний під 7-м номером. На перемогу в матчі Попирін витратив дві партії та трохи більше ніж півтори години ігрового часу.

ATP-500
Токіо, Японія
1-й раунд

Алексєй Попирін - (7) Карен Хачанов - 6:4, 6:2

Попирін надзвичайно впевнено почав зустріч і вже в самому її дебюті повів одразу із двома брейками. Хачанов спробував виправити ситуацію і відіграв одну упущену подачу, але більше шансів на прийомі супернику австралійський тенісист не давав.

Друга партія також почалась із брейку у виконанні Алексєя. В середині сету Карен міг повернутися в боротьбу, але не реалізував одразу 4 брейк-поінти. Попирін навпаки своїм шансом на прийомі скористався сповна і подвоїв перевагу в рахунку. Подача на матч хоч і не була простою, але з потрійного брейк-поінта австралієць виграв цей гейм і оформив перемогу в матчі.

В другому колі змагань в Токіо Алексєй Попирін зіграє проти чилійця Крістіана Гаріна.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі