Теніс України у соцмережах

Хольгер Руне із вольової перемоги починає виступи на змаганнях в Базелі


Лідер посіву змагань категорії ATP-500 в швейцарському Базелі представник Данії Хольгер Руне стартує на турнірі із вкрай непростої перемоги. В матчі першого кола Хольгер в трьох партіях здолав сербського тенісиста Міоміра Кецмановича, який займає 55-ту позицію у світовому рейтингу. Руне провалив стартовий сет матчу, але після розгрому в ньому зумів зібратися і взяти дві наступні партії. На перемогу в протистоянні данець витратив трохи більше двох годин ігрового часу.

ATP-500
Базель, Швейцарія
1-й раунд

(1) Хольгер Руне - Міомір Кецманович - 1:6, 7:5, 6:3

Мало того, що Хольгер Руне провалився в стартовій партії матчу, в якій він зумів взяти лише 1 гейм, так ще й в середині другого сету данський тенісист упустив свою подачу і опинився у вкрай непростому становищі. Але саме в цей момент Хольгер знайшов можливість переломити хід протистояння. 

Спочатку Руне оформив зворотній брейк вже у наступному після програної подачі геймі, а потім встиг ще раз відзначитися на прийомі наприкінці другої партії. На початку вирішального сету Хольгер ще раз взяв подачу суперника і довів зустріч до важкої перемоги.

В другому колі змагань в Базелі Хольгер Руне зіграє проти представника Аргентини Себастьяна Баеса.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне