Теніс України у соцмережах

Каспер Рууд впевнено переграв Александра Бубліка на старті турніру в Базелі


Норвезький тенісист Каспер Рууд, який на змаганнях категорії ATP-500 в швейцарському Базелі отримав 2-й номер посіву, впевнено виходить в друге коло турніру. На старті змагань Каспер в двох партіях переграв переможця змагань в Антверпені, які завершились минулого тижня, представника Казахстана Александра Бубліка. На перемогу в матчі Рууд витратив трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Базель, Швейцарія
1-й раунд

(2) Каспер Рууд - Александр Бублік - 7:6(5), 6:2

Саме Рууд на початку матчу опинився у ролі наздоганяючого. Каспер доволі швидко програв власну подачу, втім вже в наступному геймі зумів відігратися. В подальшому спортсмени впевнено вигравали власні гейми і, здавалось, спокійно рухалися до тай-брейку. До нього вони у підсумку і дістались, але точно не без проблем. 

Спочатку Рууду довелось рятувати власну подачу з трьох прихованих сет-болів у суперника. Але те випробування, яке випало на долю Бубліка в наступному геймі було ще складнішим - представник Казахстану відігрався з рахунку 0:40 і ліквідував, таким чином, повноцінний потрійний сет-бол у Каспера.

На тай-брейку стартової партії ініціативу досить швидко захопив норвезький тенісист. Каспер повів одразу із двома міні-брейками і відігратися Александр вже не зміг. Так, він скоротив відставання і взяв один розіграш на прийомі, але розраховувати на більше Бубліку Рууд не дозволив.

Другий сет також розпочався для 2-го номера посіву не найкращим чином. Бублік знову повів із брейком, але це мало що дало казахстанському тенісисту. Рууд відповів на швидкий брейк у виконанні суперника прихованою "баранкою". З рахунку 0:2 Каспер оформив три брейки, виграв 6 геймів поспіль і завершив матч на свою користь.

В другому колі змагань в Базелі Каспер Рууд зіграє проти володаря wild card місцевого спортсмена Домініка Штрікера.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне