Теніс України у соцмережах

Каспер Рууд впевнено стартував на змаганнях в Токіо


Норвезький тенісист Каспер Рууд, який на змаганнях категорії ATP-500 в Токіо отримав 2-й номер посіву, успішно подолав стартовий раунд турніру. В ньому Каспер в двох партіях переграв володаря wild card місцевого спортсмена Йосуке Ватанукі. На перемогу над 73-м номером світового рейтингу Рууд витратив трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Токіо, Японія
1-й раунд

(2) Каспер Рууд - (WC) Йосуке Ватанукі - 7:6(6), 6:3

В стартовому сеті протистояння жодному зі спортсменів так і не вдалось відзначитися на прийомі. В середині партії здавалось, що Рууд таки дотисне опонента, але Ватанукі вистояв, відігравши за кілька геймів одразу 3 брейк-поінта. А ось під завісу сету демонструвати стійкість довелось вже явному фавориту зустрічі - Каспер відіграв ті самі 3 брейк-поінти, от тільки зробив це норвезький тенісист в одному вкрай непростому геймі, в якому він подавав на тай-брейк.

Ліквідувавши 3 приховані сет-боли у японця Рууд не надто впевнено почав і тай-брейк. Але Йосуке не втримав перевагу в один міні-брейк та у підсумку двічі програв розіграші на власній подачі. Каспер стартовий гейм взяв, але явно в куди більш напруженій боротьбі, ніж розраховував.

Тож у другій партії норвезький спортсмен цілком очікувано підсилив гру. І до такого розвитку подій Ватанукі виявився не готовим. На прийомі японський тенісист вже не зміг продемонструвати геть нічого. До того ж, Йосуке двічі програв власні подачі.

В другому колі змагань в Токіо Каспер Рууд зіграє проти американця Давида Гірона.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі