Теніс України у соцмережах

Бен Шелтон зі справжнім камбеком виграє півфінал змагань в Токіо у Маркоса Гірона


Бен Шелтон стає першим фіналістом змагань категорії ATP-500 у Токіо. На стадії 1/2 фіналу Бен виграв американське дербі у Маркоса Гірона, який займає 79-ту сходинку поточного світового рейтингу. Шелтон програв стартовий сет зустрічі на тай-брейці і поступався із двома брейками у другій партії, але зумів двічі поспіль завадити Гірону подати на перемогу.

ATP-500
Токіо, Японія
1/2 фіналу

Бен Шелтон - Маркос Гірон - 6:7(2), 7:6(5), 6:4

Чи багато було вболівальників, які продовжували вірити в перемогу Шелтона в середині другого сету? На цей момент Бен програв стартовий відрізок матчу, хоча саме він першим повів у ньому з брейком. Гірон завадив супернику подати на сет, а потім розгромно виграв тай-брейк, хоч і його Бен почав із міні-брейка.

Так ось, після програшу першої партії Шелтон провально почав другий сет - два програних власних гейма, рахунок - 2:5 і дві спроби у Гірона подавати на матч. Здавалось, що боротьба завершена. Але...

Двічі Маркос провалив подачу на перемогу, причому Гірон так і не дістався до матч-болів. Шелтон міг і третій брейк поспіль оформити, але не реалізував потрійний сет-бол на прийомі. Тим не менше, Бен взяв партію на тай-брейці, а у вирішальному сеті відсвяткував перемогу в матчі завдяки єдиному брейку.

Тепер у фіналі змагань в Токіо Бен Шелтон зіграє проти переможця матчу між Сінтаро Мочізукі і Асланом Карацевим.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі