Теніс України у соцмережах

Яннік Зіннер переграв Карлоса Алькараса у півфіналі змагань в Пекіні

Італійський тенісист Яннік Зіннер стає другим фіналістом змагань категорії ATP-500 в Пекіні. На стадії 1/2 фіналу Яннік в двох партіях переграв лідера посіву іспанського спортсмена Карлоса Алькараса. Після складної перемоги в стартовому сеті, який Зіннер залишив за собою на тай-брейці, італієць буквально розгромив суперника у другому відрізку матчу.

ATP-500
Пекін, Китай
1/2 фіналу

(6) Яннік Зіннер - (1) Карлос Алькарас - 7:6(4), 6:1

Зустріч із брейку розпочав саме Алькарас, але Зіннеру вдалось доволі швидко відігратися. Другий брейк у виконанні Карлоса теж не приніс іспанському тенісисту вирішальної переваги - цього разу відзначитися на прийомі у відповідь Яннік зумів моментально. Загалом італійський спортсмен методично ставив суперника у вкрай неприємне становище своїми потужними пострілами по всій ширині корту. І саме такі атаки приносили Янніку результат.

Стартовий сет Зіннер залишив за собою на тай-брейці, який цілком можна було назвати бойовим. А от про другу партію зустрічі такого точно не скажеш. Яннік повністю захопив ініціативу і оформив перемогу в ньому із перевагою одразу в три брейки. Цікаво, що у Алькараса також були шанси на прийомі - в двоїх геймах він діставався до брейк-поінтів, але реалізувати бодай один із п`яти таких м`ячів іспанець не зумів. Яннік одного разу навіть врятувався із потрійного брейк-поінта у суперника.

Тепер у фіналі змагань в Пекіні Яннік Зіннер зіграє проти Даніїла Медвєдєва, який трохи раніше здолав німця Александра Звєрєва.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі