Теніс України у соцмережах

Яннік Зіннер на двох тай-брейках переграв Даніїла Медвєдєва і став тріумфатором змагань в Пекіні

Італійський тенісист Яннік Зіннер виграє змагання категорії ATP-500 в Пекіні. В титульному матчі турніру Яннік на двох тай-брейках переграв представника країни-агресора Даніїла Медвєдєва, який в столиці Китаю був посіяний під 2-м номером. За весь матч жодному із тенісистів не вдалось відзначитися на прийомі, але обидва тай-брейки Зіннер провів набагато впевненіше за суперника. Фінальне протистояння змагань в Пекіні тривало трохи більше двох годин ігрового часу.

ATP-500
Пекін, Китай
Фінал

(6) Яннік Зіннер - (2) Даніїл Медвєдєв - 7:6(2), 7:6(2)

Насправді, не зважаючи ні на що, ми побачили надзвичайно цікавий та змістовний фінальний матч на змаганнях в Пекіні. Обидва суперника намагались діяти активно, у обох за підсумками протистояння вийшов солідний плюс у співвідношенні "вінерсів" та невимушених помилок, а це - чудовий показник якості тенісу. 

При цьому і результат зустрічі виявився цілком справедливим. Зіннер не тільки набагато стабільніше відіграв ключові фрагменти матчу - тай-брейки обох сетів. Італійський тенісист був набагато ближчим до того, аби стати автором бодай єдиного успіху на прийомі в цьому матчі. Так, у Янніка було цілих 5 брейк-поінтів, проти єдиного брейкового м'яча у Мєдвєдєва. Але жоден з цих шансів так і не був реалізованим.

Для Янніка Зіннера титул в Пекіні стає вже третім у поточному сезоні і дев'ятим у професійній кар'єрі на рівні ATP. До того ж, завдяки перемозі на турніні в столиці Китаю італійський тенісист вже майже гарантував собі потрапляння на Підсумковий турнір. Офіційно Яннік ще не кваліфікувався до топ-8 за підсумками сезону, втім сумнівів в тому, що Зіннер візьме участь в турнірі, фактично немає. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі