Теніс України у соцмережах

Яннік Зіннер здолав Андрєя Рубльова на шляху до фіналу змагань у Відні

Італійський тенісист Яннік Зіннер пробивається у фінал змагань категорії ATP-500 в австрійському Відні. На стадії півфіналу Яннік в двох вкрай непростих сетах переграв представника країни-агресора Андрєя Рубльова, який займає 5-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Зіннер витратив трохи більше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Відень, Австрія
1/2 фіналу

(2) Яннік Зіннер - (3) Андрєй Рубльов - 7:5, 7:6(5)

В стартовій партії зустрічі першим відзначитися на прийомі зумів саме росіянин. Рубльов оформив брейк в шостому геймі і доволі спокійно вів сет до перемоги. В 9-му геймі Андрєй навіть вийшов подавати на партію, але саме з цього моменту почався камбек від Зіннера. Італієць двічі поспіль взяв подачу суперника і перевернув хід партії.

В другому сеті вів з брейком і навіть виходив подавати на матч вже сам Яннік. Правда, після невдалого гейму на власній подачі Зіннер не посипався, а довів справу до тай-брейку. На ньому Рубльов зумів повести з міні-брейком, але Яннік чітко відпрацював кінцівку таю і довів матч до перемоги в двох сетах.

У фіналі змагань у Відні Яннік Зіннер зіграє проти ще одного росіянина Даніїла Медвєдєва, який у своєму півфінальному протистоянні здолав Стефаноса Ціціпаса.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне