Теніс України у соцмережах

Дарія Снігур виграє 60-тисячник у Глазго


Українська тенісистка Дарія Снігур стає переможницею змагань категорії ITF W60 в британському Глазго. В титульному матчі турніру Дарія в двох партіях здолала колись зіркову німецьку спортсменку Мону Бартель, яка на даний момент займає 277-му сходинку світового рейтингу. Обидва сети протистояння завершились з однаковим рахунком - 6:4 на користь українки. На перемогу в фіналі змагань в Глазго Дарія Снігур витратила рівно годину ігрового часу.

ITF W60
Глазго, Велика Британія
Фінал

(3) Дарія Снігур - Мона Бартель - 6:4, 6:4

На початку зустрічі спортсменки обмінялись брейками, але Снігур вдалось швидко оформити ще один успіх на прийомі. Так вийшло, що цей нервовий початок матчу став ключовим в партії - Дарія втримала свою мінімальну перевагу до самого завершення сету.

В другій партії все вирішив єдиний брейк у виконанні української тенісистки. Дарія відзначилась на прийомі в середині сету. Вже в наступному геймі на прийомі Снігур могла ще раз взяти подачу суперниці, але Бартель врятувалась із потрійного брейк-поінту. Проте, мінімальної переваги українській спортсменці вистачило для підсумкової перемоги у зустрічі.

Для Дарія Снігур титул в Глазго стає вже восьмим в кар'єрі на змаганнях ITF.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне