Теніс України у соцмережах

Дарія Снігур впевнено стартувала на 60-тисячнику в Глазго


Українська тенісистка Дарія Снігур впевнено вийшла в друге коло змагань категорії ITF W60 в британському Глазго, на яких вона отримала 3-й номер посіву. На старті турніру Дарія в двох партіях здолала представницю Хорватії Лею Бошковіч, яка займає 243-ю сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Снігур витратила трохи більше години ігрового часу.

ITF W60
Глазго, Велика Британія
1-й раунд

(3) Дарія Снігур - Леа Бошковіч - 6:3, 6:3

В стартовій партії зустрічі Снігур просто не лишила суперниці жодних шансів. Дарія почала чіплятися на прийомі вже з перших геймів матчу. В одному з них Бошковіч врятувалась з трьох брейк-поінтів, але в середині сету українська тенісистка таки взяла подачу суперниці. А під завісу сету Снігур оформила ще один брейк, цього разу під нуль. Ну і звісно, варто відзначити впевнену гру Дарії у власних геймах - суперниця жодного разу не дісталась навіть до рахунку "рівно" на прийомі.

Але убезпечити себе від спадів протягом усього матчу Снігур не зуміла. На початку другого сету в української спортсменки трапилось кілька не дуже успішних геймів на власній подачі, в яких суперниця користувалась своїми шансами. Та найголовнішим було те, що Дарія не відпускала хорватську тенісистку у відрив і відповідала зворотніми брейками. А з середини сету, коли українська спортсменка налагодила гру на подачі, ініціатива знову повністю перейшла до її рук. Снігур оформила ще один брейк і довела зустріч до підсумкової перемоги.

В другому колі змагань в Глазго Дарія Снігур зіграє проти представниці Португалії Франсіски Жорже.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі