Теніс України у соцмережах

Дарія Снігур поступилась у чвертьфіналі змагань в Клуж-Напоці


Українська тенісистка Дарія Снігур завершує виступи на змаганнях категорії WTA-250 в румунському місті Клуж-Напока на стадії чвертьфіналу. В трьох партіях Дарія поступилась представниці Німеччини Тамарі Корпач, яка займає 105-ту сходинку поточного світового рейтингу. Снігур впевнено лишила за собою стартовий сет протистояння, але програла два наступні відрізки зустрічі.

WTA-250
Клуж-Напока, Румунія
1/4 фіналу

Тамара Корпач - Дарія Снігур - 3:6, 6:2, 6:4

На самому початку зустрічі Снігур, яка дебютувала на чвертьфінальній стадії турнірів WTA, під нуль програла власну подачу. Але як тільки Дарія впоралась зі стартовими нервами, суперниці стало вкрай важко. Українська тенісистка з рахунку 0:3 зробила три брейки і виграла 6 геймів поспіль. Таким чином із прихованою "баранкою" Дарія лишила за собою перший сет.

Друга партія показала, що Корпач навіть після такого здаватися не збирається. На початку сету спортсмени обмінялись брейками, а після цього Тамара повністю перехопила ініціативу і ще двічі відзначилась на прийомі. 

На початку вирішального сету із брейком повела вже Снігур. Але і цю перевагу українська тенісистка не втримала. Спочатку Тамара відіграла програну подачу, а потім і ще один брейк оформила, після якого німкеня під нуль подала на перемогу.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі