Теніс України у соцмережах

Юлія Стародубцева здобула вольову перемогу на старті Челленджера в американському Мідленді


Українська тенісистка Юлія Стародубцева успішно стартувала на змаганнях категорії WTA Challenger в американському місті Мідленд. В першому колі змагань Юлія в трьох сетах здолала місцеву спортсменку Софі Чанг, яка займає 330-ту сходинку поточного світового рейтингу. Після прикрої поразки в стартовій партії Юлія повністю перехопила ініціативу і в двох наступних сетах віддала суперниці тільки 1 гейм. На перемогу в матчі Стародубцева витратила 1 годину і 45 хвилин ігрового часу.

WTA Challenger
Мідленд, США
1-й раунд

Юлія Стародубцева - Софі Чанг - 3:6, 6:1, 6:0

Вже на самому початку зустрічі українська тенісистка змогла повести із брейком, втім втримати цю перевагу у Юлії не вийшло. В середині партії Чанг відігралась, а ближче до завершення сету представниця США ще раз відзначилась на прийомі. В тому геймі Стародубцева відігралась з потрійного брейк-поінта, але втримати подачу так і не змогла. Після брейку Софі спокійно подала на перемогу в стартовому сеті.

Але до честі Юлії програна партія тільки спонукала її посилити гру. І з суперниця з таким поворотом подій просто не впоралась. Стародубцева за дві наступні партії віддала Чанг лише 1 гейм і впевнено завершила зустріч на свою користь.

В другому колі Челленджера в Мідленді Юлія Стародубцева зіграє проти переможниці протистояння між 4-ю ракеткою турніру Тейлор Таунсенд із США та представницею Кіпру Ралукою Георгіаною Сербан.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі