Теніс України у соцмережах

Юлія Стародубцева успішно стартувала на 60-тисячнику в США


Українська тенісистка Юлія Стародубцева, яка на змаганнях категорії ITF W60 в американському Ранчо Санта Фе отримала 4-й номер посіву, вдало розпочала виступи на турнірі. В першому колі Юлія в двох партіях переграла представницю Данії Йоханне Крістіне Свеннсен, яка займає 391-шу сходинку світового рейтингу. На перемогу в матчі Стародубцева витратила трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

ITF W60
Ранчо Санта Фе, США
1-й раунд

(4) Юлія Стародубцева - Йоханне Крістіне Свеннсен - 6:2, 6:4

Вже у стартовому геймі матчу Стародубцева зачепилась за подачу суперниці. У затяжному геймі Свеннсен зуміла відіграти одразу 4 брейк-поінти, але з п'ятої спроби українська тенісистка таки взяла гейм на прийомі і отримала перевагу в рахунку. Із нею діяти Юлії було значно простіше, тож Стародубцева впевнено тримала власні подачі, а під завісу сету ще раз оформила брейк. Подача на сет видалась непростою, але відігравши перші брейк-поінти у суперниці Юлія поставила переможну крапку в партії.

В другому сеті Йоханне Крістіне суттєво загострила боротьбу. Тепер вже данська спортсменка двічі виривалась вперед із брейком, але Стародубцева знаходила можливість для того, аби відіграти відставання. Ключовий брейк Юлія оформила в 9-му геймі, а вже в наступному українка вдало подала на перемогу.

В другому колі 60-тисячника в США Юлія Стародубцева зіграє проти місцевої тенісистки Джессі Ені.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі