Теніс України у соцмережах

Юлія Стародубцева продовжує переможну серію і успішно стартує на 80-тисячнику в американському Мейконі


Українська тенісистка Юлія Стародубцева з впевненої перемоги розпочинає виступи на змаганнях категорії ITF W80 в американському Мейконі. В першому раунді Юлія впевнено розібралась із представницею Мексики Марселою Сакаріас, яка займає 391-шу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Стародубцева витратила 2 сети і трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

ITF W80
Мейкон, США
1-й раунд

Юлія Стародубцева - Марсела Сакаріас - 6:3, 6;1

Юлія Стародубцева, для якої останні тижні, та й весь поточний сезон в цілому, були максимально насиченими на приємні події, витратила стартову партію зустрічі на те, щоб увійти в ігровий ритм. І навіть попри деяку відсутність впевненості у грі на власних подачах, українська тенісистка все одно диктувала свої умови на корті. Так, Юлія двічі дозволила суперниці відігратися з брейку. Але з середини партії українка встигла ще двічі відзначитись на прийомі та у підсумку відносно спокійно забрала сет.

А ось у другій партії у Сакаріас шансів вже просто не було. З рахунку 1:1 Стародубцева видала ударний відрізок із двох поспіль брейків і виграла 5 геймів. Єдиний брейк-поінт мексиканська спортсменка заробила лише тоді, коли Юлія подавала на перемогу в зустрічі, та і той українська тенісистка спокійно відіграла.

В другому колі змагань в Мейконі Юлія Стародубцева зіграє проти переможниці матчу Рашіда Македу - Панна Удварді.

Нагадаємо, минулого тижня Юлія Стародубцева зробила чемпіонський дабл на змаганнях в Ранчо Санта Фе, де українська тенісистка взяла трофеї в одиночному і парному розрядах.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне