Теніс України у соцмережах

Юлія Стародубцева виграє змагання категорії ITF W60 в американському Ранчо Санта Фе


Українська тенісистка Юлія Стародубцева стає тріумфаторкою змагань категорії ITF W60 в США. В фіналі турніру в Ранчо Санта Фе Юлія в двох сетах здолала представницю Швейцарії Лулу Сан, яка займає 247-му сходинку поточного світового рейтингу. Стародубцева витратила на перемогу в протистоянні трохи більше ніж півтори години ігрового часу.

ITF W60
Ранчо Санта Фе, США
Фінал

(4) Юлія Стародубцева - (7) Лулу Сан - 7:5, 6:3

Все-таки, фантастичну половину сезону проводить Юлія Стародубцева. Українська тенісистка з травня поточного року виграла ось уже четвертий трофей ITF і це всі титули уродженці Нової Каховки за всю професійну кар'єру. Титул в Ранчо Санта Фе дозволить Юлії не тільки повноцінно увірватися в топ-200 світового рейтингу, а й, фактично, закріпитися в цьому фрагменті жіночої класифікації. 

Але давайте трохи про фінальний матч. Його Стародубцева почала зі швидкого брейку, але Лулу одразу вирішила показати, що налаштована боротися. Сан моментально відігралась і доволі впевнено тримала свою подачу практично до завершення сету. Занервувала представниця Швейцарії лишень одного разу, але цього Юлії вистачило для перемоги в партії - Лулу під нуль віддала українці подачу на тай-брейк.

Другу партію Стародубцева провела ще більш впевнено. Юлія повела одразу із двома брейками, а за рахунку 5:1 при подачі на перемогу українська спортсменка навіть дісталась до потрійного матч-болу. Втім, Лулу змогла виплутатися і навіть відіграти один брейк. З матч-болу Сан захистила і власний гейм, але у підсумку з другої спроби Юлія Стародубцева успішно подала на трофей.

Відмітимо, що трохи згодом Юлія Стародубцева проведе ще й парний фінал турніру, тож Юлія Стародубцева претендує на "дабл" змагань у Ранчо Санта Фе.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі