Теніс України у соцмережах

Іга Свьонтек впевнено переграла Коко Гофф і стала першою фіналісткою змагань в Пекіні


Польська тенісистка Іга Свьонтек пробивається в титульний матч змагань категорії WTA-1000 в Пекіні, на яких вона отримала 2-й номер посіву. На стадії 1/2 фіналу Іга впевнено переграла американку Коко Гофф, яка займає 3-тю сходинку світового жіночого рейтингу. На перемогу в матчі Свьонтек витратила дві партії і трохи менше години із чвертю ігрового часу.

WTA-1000
Пекін, Китай
1/2 фіналу

(2) Іга Свьонтек - (3) Коко Гофф - 6:2, 6:3

Наскільки ж разючою є різниця між стабільністю подачі Коко Гофф у чвертьфінальному поєдинку змагань в Пекіні і сьогоднішньою зустріччю. Звісно, варто робити суттєву знижку на рівень суперниці, бо прийом у Свьонтек працював сьогодні на найвищому рівні. Та й взагалі польська тенісистка провела класну зустріч. Але і Гофф розкритися на максимум у півфіналі точно не змогла.

В стартовому сеті Свьонтек діставалась до брейк-поінтів у кожному без виключення геймі на прийомі. Двічі Коко вдавалось відігратися, але свої два брейки на самому початку зустрічі Іга оформила, що і дозволило їй спокійно довести перший сет до перемоги.

Друга партія почалась з іще одного успіху на прийомі у виконанні польської тенісистки. Гофф, по суті, шансів відігратися не мала ніяких - за весь матч американсько тенісистка до брейк-поінтів так і не дісталась. Тому ще один успіх на прийомі, який Свьонтек оформила на завершення зустрічі, став лише приємним бонусом для прихильників Іги.

У фіналі змагань в Пекіні Іга Свьонтек зіграє з переможницею другого півфіналу між Єлєною Рибакіною та Людмилою Самсоновою.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне