Теніс України у соцмережах

Іга Свьонтек впевнено долає друге коло змагань в Пекіні

2-га ракетка змагань категорії WTA-1000 в Пекіні польська спортсменка Іга Свьонтек більш ніж спокійно пробивається в третє коло турніру. В двох партіях Іга здолала Варвару Грачову, яка нині представляє Францію. На перемогу над екс-росіянкою Свьонтек витратила 1 годину і 20 хвилин ігрового часу.

WTA-1000
Пекін, Китай
2-й раунд

(2) Іга Свьонтек - Варвара Грачова - 6:4, 6:1

Є підозра, що Свьонтек цілком могла розгромно завершувати і стартовий сет цього протистояння. Польська тенісистка, до гри якої зараз є чимало претензій від різноманітних експертів, потужно почала зустріч і повела одразу із двома брейками. Так, на якийсь момент Іга розслабилась і дозволила Грачовій відіграти одну подачу, втім досягнути на корті більшого польська спортсменка своїй суперниці не дозволила. 

В другому сеті, який, до речі, переривали через дощ, Свьонтек діяла ще більш ефективно. Єдиний гейм Варвара виграла на власній подачі, і той їй довелось рятувати із потрійного брейк-поінту. В усіх інших геймах другої партії успіх святкувала Іга.

В третьому колі змагань в Пекіні на нас чекатиме польське дербі. Іга Свьонтек буде грати проти своєї співвітчизниці Магди Лінетт. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі