Теніс України у соцмережах

Іга Свьонтек розгромила Магду Лінетт у польському дербі на стадії третього кола змагань в Пекіні

Польська тенісистка Іга Свьонтек більш ніж впевнено пробивається у чвертьфінал змагань категорії WTA-1000 в Пекіні. На стадії третього кола Іга, яка отримала в столиці Китаю 2-й номер посіву, розгромила свою співвітчизницю Магду Лінетт. За весь матч, який тривав трохи більше 1 години ігрового часу, Свьонтек віддала суперниці всього 2 гейми.

WTA-1000
Пекін, Китай
3-й раунд

(2) Іга Свьонтек - Магда Лінетт - 6:1, 6:1

Іга Свьонтек починає набирати впевнений хід на змаганнях в Пекіні. Якщо у перших матчах польської тенісистки на турнірі до її гри були серйозні питання, то на стадії третього кола Іга буквально розгромила доволі непросту суперницю - свою співвітчизницю Магду Лінетт. 

Обидві партії зустрічі Іга починала із солідного ривка, який, по суті, вирішував долю сетів. Свьонтек вдавалось оформити по два брейки поспіль і після цього вона спокійно доводила партії до перемоги. В другому сеті Іга навіть третій успіх на прийомі встигла оформити.

Тепер у чвертьфіналі змагань в Пекіні Іга Свьонтек зіграє із переможницею матчу між українською тенісисткою Ангеліною Калініною та представницею Франції Каролін Гарсією.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі