Теніс України у соцмережах

Іга Свьонтек за невиразної гри долає стартовий раунд змагань в Пекіні

2-га ракетка світу польська тенісистка Іга Свьонтек успішно стартувала на змаганнях категорії WTA-1000 в Пекіні. В матчі першого кола Іга в досить напруженому протистоянні здолала представницю Іспанії Сару Соррібес-Тормо, яка займає 55-ту сходинку світового жіночого рейтингу. На перемогу в протистоянні Свьонтек витратила трохи більше ніж півтори години ігрового часу.

WTA-1000
Пекін, Китай
1-й раунд

(2) Іга Свьонтек - Сара Соррібес-Тормо - 6:4, 6:3

Іга Свьонтек, насправді, переживає певну ігрову кризу. Від надзвичайної впевненості, із якою польська тенісистка знищувала суперниць на корті, не лишилось і сліду. Фактично, в кожній зустрічі Іга бореться не стільки з опоненткою по той бік сітки, скільки із самою собою. Так сталось і на старті змагань в Пекіні. 

Протягом зустрічі з Соррібес-Тормо Іга намагалась діяти у фірмовому стилі, втім помилок у польської тенісистки траплялось аж надто багато. Здавалось, що з усіх можливих варіантів Свьонтек обирала найбільш гострий і ризиикований, от тільки виконувати такі удари у польської спортсменки виходило далеко не завжди.

Сьогодні Сара такою кількістю помилок від Свьонтек просто не скористалась. Про що говорити, якщо протягом другого сету Іга виграла тільки один гейм на власній подачі. Так, іспанська спортсменка діяла ще гірше і взагалі жоднолго разу у цьому сеті не захистила власний гейм. Але чи далеко вдасться пройти сіткою змагань в Пекіні, із такою кількістю невимушених помилок?

В другому колі турніру в столиці Китаю Іга Свьонтек зіграє проти Варвари Грачової, яка наразі представляє Францію.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне