Теніс України у соцмережах

Стефанос Ціціпас переграв Домініка Тіма на старті турніру у Відні


4-й номер посіву змагань категорії ATP-500 в австрійському Відні представник Греції Стефанос Ціціпас пробивається до другого кола турніру. В стартовому раунді Стефанос в двох непростих сетах переграв місцевого спортсмена володаря wild card від організаторів Домініка Тіма, який на даний момент займає 99-ту сходинку світового чоловічого рейтингу. На перемогу в матчі Ціціпас витратив трохи більше двох годин ігрового часу.

ATP-500
Відень, Австрія
1-й раунд

(4) Стефанос Ціціпас - (WC) Домінік Тім - 7:6(5), 6:4

Стартовий сет зустрічі сміливо можна назвати майстер-класом від обох тенісистів на тему гри на власній подачі. Мало того, що жодного брейку глядачі в цьому відрізку матчу так і не побачили, так ще й до брейк-поінтів нікому дістатися так і не вдалось. На тай-брейці, здавалося, ініціативу на радість публіці захопив саме Тім. Принаймні, саме австрійський тенісист на початку цього гейму двічі виривався вперед із міні-брейком. Але Ціціпас не тільки знаходив можливість відігратися, а й посилив гру наприкінці "таю". У підсумку саме Стефанос виграв його із мінімальною перевагою.

Друга партія почалась для Ціціпаса з перших у зустрічі проблем на власній подачі. Грецький тенісист протягом затяжного гейму відіграв одразу 3 брейк-поінти, але головне - подачу він втримав. А вже в наступному геймі Стефанос оформив перший в зустрічі брейк. За пару хвилин Ціціпас міг подвоїти перевагу в рахунку, але Домінік відіграв ті самі 3 брейк-поінти і втримав подачу. Але шансів на те, щоб відіграти відставання у Тіма до самого завершення матчу просто не було.

В другому раунді змагань у Відні Стефанос Ціціпас зіграє проти чеського кваліфаєра Томаша Махача.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне