Теніс України у соцмережах

Стефанос Ціціпас успішно стартував на турнірі в Антверпені

Лідер посіву змагань категорії ATP-250 в Антверпені грецький тенісист Стефанос Ціціпас стає учасником чвертьфінальної стадії. В стартовому для себе матчі другого кола Стефанос в двох партіях переграв представника Нідерландів Ботіка Ван де Зандсхулпа, який займає 67-му сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Ціціпас витратив трохи менше 1 години і 40 хвилин ігрового часу.

ATP-250
Антверпен, Бельгія
2-й раунд

(1) Стефанос Ціціпас - Ботік Ван де Зандсхулп - 7:5, 6:3

Стартовий сет зустрічі, достатньо несподівано, видався максимально інтригуючим. Хоча, здавалося, що Ціціпас ледь не з перших розіграшів повністю захопить ініціативу. В принципі, так і сталось, бо вже у першому геймі на прийомі Стефанос дістався до потрійного брейк-поінта, але представник Нідерландів вистояв і захистив подачу. А вже за кілька хвилин сам Ботік лідирував в рахунку із брейком.

Для того, аби зібратися з думками і налагодити гру на прийомі Стефаносу знадобився певний час, але вже майже наприкінці партії він відігрався. Але вже в наступному геймі у грецького тенісиста знову стались труднощі на подачі, що і вилилось у два прихованих сет-бола для Ван де Зандсхулпа. Ціціпас відігрався, а вже за пару геймів Стефанос завадив супернику подати на тай-брейк і завдяки цьому успіху на прийомі оформив перемогу в партії.

В другому сеті Стефанос знову не скористався чудовою нагодою для швидкого брейку. Цього разу Ботік відігрався з подвійного брейк-поінту. Але наступний гейм на власній подачі Ван де Зандсхулп таки не втримав. Ну а Ціціпас чітко і спокійно скористався перевагою в рахунку і довів зустріч до переможного завершення.

В чвертьфіналі змагань в Антверпені Стефанос Ціціпас зіграє проти переможця матчу між Домініком Тімом і Янніком Ханфманом.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне