Теніс України у соцмережах

Леся Цуренко впевнено виграла стартовий матч на змаганнях в Тунісі


Леся Цуренко, яка на змаганнях в Монастірі отримала 4-й номер посіву, впевнено виграла свій поєдинок першого кола. На старті турніру категорії WTA-250 українська тенісистка в двох партіях здолала кваліфаєрку Хлое Паке, яка представляє Францію. На перемогу над 187-ю ракеткою світу Цуренко витратила трохи менше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Монастір, Туніс
1-й раунд

(4) Леся Цуренко - (Q) Хлое Паке - 6:2, 6:3

Звісно, перед стартовим поєдинком Лесі Цуренко в Монастірі найбільше цікавило те, чи встигла українська тенісистка відновитися після проблем зі спиною, які вона відчула минулого тижня в Чженчжоу. Тоді Леся не зуміла дограти свій чвертьфінальний матч проти Барбори Крейчикової. Як показала сьогоднішня зустріч, якщо больові відчуття у Цуренко і лишились, то турбують вони її значно менше.

Леся зуміла практично ідеально провести цей матч як в контексті гри на власній подачі, так і в тактичному плані. Цуренко вдавалось вже на початку кожного із сетів йти у відрив із брейком і далі вже діяти з позиції цієї переваги. В першому сеті Паке взагалі не зуміла налагодити бодай якусь боротьбу на прийомі. В другій партії французька тенісистка нарешті оформила перший в матчі брейк, але стався він в той момент, коли Леся вже вела в рахунку з двома геймами на прийомі в активі. І випускати гру зі своїх рук українська тенісистка не збиралась - крапку в матчі Цуренко поставила ще одним брейком. 

В другому колі змагань в Тунісі Леся Цуренко зіграє проти американської тенісистки Клер Лю.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі