Теніс України у соцмережах

Ерік Ваншельбойм переміг зіркового в минулому росіянина на старті 25-тисячника в Грузії

Український тенісист Ерік Ваншельбойм успішно стартував на змаганнях категорії ITF M25 в грузинському Телаві. Ерік, який отримав на турнірі 6-й номер посіву, в першому раунді переграв колишнього 43-го номера світового рейтингу росіянина Теймураза Габашвілі, який після досить тривалої паузи вирішив повернутися в тур. Ваншельбойм здобув перемогу в напруженій боротьбі майже за 2 години і 40 хвилин ігрового часу.

ITF M25
Телаві, Грузія
1-й раунд

(6) Ерік Ваншельбойм - (Q) Теймураз Габашвілі - 4:6, 6:2, 6:4

Цікаво, що в стартовому сеті Ваншельбойм вів в рахунку із брейком - 4:2, але примудрився програти 4 гейми поспіль і віддати супернику всю партію в цілому. Другий сет Ерік провів в рази впевненіше за суперника, а от у вирішальному сеті знову почались проблеми. 

Український тенісист тепер вже поступався із брейком - 1:4, але Еріку вдався фантастичний відрізок із 5-ти виграних поспіль геймів, який і дав змогу Ваншельбойму святкувати підсумкову перемогу в зустрічі.

У другому колі змагань в Телаві Ерік Ваншельбойм зіграє проти ще одного кваліфаєра - представника Нігерії Крістофера Булуса.

Сьогодні на турнірі в Телаві свій стартовий поєдинок проведе ще один український тенісист В`ячеслав Белінський. Його суперником стане 5-й номер посіву Даміан Венгер із Швейцарії.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі