Теніс України у соцмережах

Катерина Володько поступається на старті основної сітки змагань в Чженчжоу


Українська тенісистка Катерина Володько, яка вперше з січня 2021-го року потрапила в основну сітку змагань категорії WTA-500, не змогла подолати стадію першого кола турніру в Чженчжоу. Катерина в двох партіях поступилась 24-й ракетці світу місцевій спортсменці Цінь Вень Чжен.

WTA-500
Чженчжоу, Китай
1-й раунд

Цінь Вень Чжен - (Q) Катерина Володько - 6:4, 6:3

Початок зустрічі точно не можна занести в актив української тенісистки. Катерина двічі програла власну подачу і цілком могла віддати суперниці стартовий сет із розгромним рахунком. Але навіть таке солідне відставання не змусило Володько припинити боротьбу. Українка під нуль виграла першу спробу Чжен подати на партію. Правда з другої спроби, до речі, так само під нуль, Цінь Вень із завданням впоралась.

Друга партія, скажемо відверто, теж проходила за солідної ігрової переваги китайської спортсменки. Цінь Вень швидко повела із брейком, Володько відігралась, але до кінця сету ще двічі програла власну подачу. Можна констатувати лише одне - результат матчу виявився цілком справедливим і прогнозованим, а Катерина, незважаючи на бажання боротися, просто не змогла стрибнути вище голови.

В другому колі змагань в Чженчжоу Цінь Вень Чжен зіграє проти 3-ї ракетки турніру Марії Саккарі із Греції.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі