Теніс України у соцмережах

Даяна Ястремська поступилась росіянці на старті змагань у Гонконгу

Українська тенісистка Даяна Ястремська не зуміла подолати стартовий раунд змагань категорії WTA-250 в Гонконгу. В першому колі турніру Даяна в двох партіях поступилась представниці країни-агресора Міррі Андрєєвій, яка займає 50-ту сходинку поточного світового рейтингу. Зустріч між спортсменками тривала трохи більше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Гонконг
1-й раунд

Мірра Андрєєва - Даяна Ястремська - 6:4, 6:3

По суті, весь стартовий сет протистояння обидві тенісистки діяли максимально зібрано на власних подачах. Долю партії вирішив не просто єдиний успіх на прийомі, а єдиний брейк-поінт. Його заробила і реалізувала вже ближче до завершення першого відрізку матчу саме Андрєєва. 

А ось другий сет із брейку розпочала вже Ястремська. Втім, наступну власну подачу Даяна провалила - українка подарувала суперниці потрійний брейк-поінт. І хоч Ястремська намагалась врятуватися і відіграла 2 м`ячі, з третьої спроби Мірра відіграла відставання в рахунку. Ну а завершення матчу повністю лишилось за Андрєєвою. Росіянка зуміла ще двічі відзначитися на прийомі і спокійно завершила зустріч на свою користь.

В другому колі змагань в Гонконгу Мірра Андрєєва зіграє із переможницею матчу між лідеркою посіву Вікторією Азаренко та представницею Канади Лейлою Фернандес.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі