Теніс України у соцмережах

Катаріна Завацька пробивається в основну сітку змагань в Тунісі


Українська тенісистка Катаріна Завацька успішно подолала кваліфікацію змагань категорії WTA-250 в місті Монастір (Туніс). У фіналі відбіркового турніру Катаріна в двох партіях здолала представницю Сербії Наталію Стевановіч, яка займає 189-ту сходинку світового жіночого рейтингу. На перемогу в матчі Завацька витратила трохи більше ніж півтори години ігрового часу.

WTA-250
Монастір, Туніс
Кваліфікація, фінал

(2) Катаріна Завацька - (7) Наталія Стевановіч - 6:4, 6:4

В стартовому сеті Катаріна Завацька зуміла максимально швидко відзначитися на прийомі і отримати перевагу із брейком. Саме цієї виграної подачі суперниці Завацькій вистачило для того, аби виграти усю першу партію протистояння. Катаріна впевнено тримала свої подачі і не дала Стевановіч заробити жодного брейк-поінта.

А от другу партію із брейку почала вже сербська тенісистка. Але Катаріна достатньо швидко оформила зворотній брейк, а ближче до завершення матчу українська спортсменка ще раз відзначилась на прийомі і слідом за цим брейком, хай і не без проблем, але подала на перемогу.

Суперниця Катаріни Завацької по першому колу основної сітки змагань в Тунісі визначиться після завершення всіх матчів кваліфікації.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі