Теніс України у соцмережах

Ангеліна Калініна не знайшла аргументів проти Цінь Вень Чжен у чвертьфіналі змагань в Чженчжоу

Українська тенісистка Ангеліна Калініна завершує виступи на змаганнях категорії WTA-500 у китайському Чженчжоу на стадії 1/4 фіналу. В двох партіях Ангеліна поступилась місцевій спортсменці Цінь Вень Чжен, яка займає 24-ту сходинку поточного світового рейтингу. Калініна так і не зуміла нічого протиставити агресивній та гострій грі у виконанні Чжен.

WTA-500
Чженчжоу, Китай
1/4 фіналу

Цінь Вень Чжен - Ангеліна Калініна - 6:3, 6:2

Початок зустрічі видався вкрай оптимістичним для української тенісистки, яка зуміла повести із брейком вже після стартового гейму на прийомі. Але, здається, саме в цьому геймі Чжен використала ледь не половину ліміту помилок, який був виділений нею на всю зустріч. Вже з наступного гейму китаянка показала свій справжній арсенал потужних і точних ударів, тож не тільки оформила зворотній брейк під нуль, а й так само впевнено захистила свою наступну подачу. 

За кілька хвилин Цінь Вень вже лідирувала в рахунку із брейком. Шанси у Калініної виникали лише в ті моменти, коли Чжен не знаходила можливості для гострого удару. Наприклад, кількох грубих помилок китайська спортсменка припустилась при спробах атакувати після напівсвічок у виконанні Ангеліни під задню лінію. Але, як тільки у Цінь Вень з`являлась нагода для гострого удару, як тільки українка давала хоча б мінімальну можливість проатакувати в незахищену частину корту, Чжен нею користалась. 

В другому сеті ключовим, певно, став третій гейм, у якому Калініна боролась до останнього, але з сьомого (!!!) брейк-поінту таки програла свою подачу. Після того, як Чжен лишила за собою цей гейм, що тривав більше 10 хвилин, Ангеліна остаточно змирилась із поразкою - українська тенісистка упустила ще одну власну подачу, ну а Чжен максимально спокійно довела зустріч до перемоги.

У півфіналі змагань в Чженчжоу Цінь Вень Чжен зіграє проти представниці Італії Ясміне Паоліні, яка трохи раніше переграла німецьку тенісистку Лауру Зігемунд.

Ну а в останньому чвертьфіналі змагань в Чженчжоу зіграє ще одна українська тенісистка. Леся Цуренко буде протистояти представниці Чехії Барборі Крейчиковій. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне