Теніс України у соцмережах

Ціни Вень Чжен здобула важку перемогу над Донною Векіч на старті WTA Elite Trophy


Китайська тенісистка Цінь Вень Чжен успішно стартувала на малому Підсумковому турнірі WTA в Чжухаї. В першому матчі групи C Ціни Вень в напруженій боротьбі здолала представницю Хорватії Донну Векіч, яка займає 24-ту сходинку світового жіночого рейтингу. На перемогу в матчі Чжен витратила три сети і 2 години та 55 хвилин ігрового часу.

WTA Elite Trophy
Чжухай, Китай
Група C

Цінь Вень Чжен - Донна Векіч - 6:4, 6:7(6), 6:4

В середині стартового сету протистояння тенісистки влаштували справжній обмін брейками. Двічі вперед виривалась китайська тенісистка, але Векіч одразу ж відігрувалась. А ось на третю програну власну подачу Донна відповісти вже не встигла.

В другому сеті, доволі несподівано, обидві спортсменки стали більш ніж впевнено вигравати власні гейми. За всю партію було всього кілька геймів, в яких траплялись брейк-поінти, але відзначитися на прийомі не вдалось нікому із суперниць. А ось на тай-брейку Векіч постійно лідирувала в рахунку. І хоч Цінь Вень з усіх сил боролась, часом відігрувалась, але не змогла дістатись навіть до матч-болів. Векіч успішно перевела зустріч у вирішальний сет.

У ньому Донна навіть змогла повести із брейком фактично на самому старті цього відрізку матчу. Але з рахунку 2:4 Векіч просто провалилась. Цінь Вень оформила 2 брейки поспіль, взяла 4 гейми і залишила за собою вкрай непростий матч.

На груповому етапі WTA Elite Trophy обом тенісисткам лишилось провести зустрічі проти представниці Латвії Альони Остапенко.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне