Теніс України у соцмережах

Лінь Чжу переграла росіянку в першому матчі групового етапу WTA Elite Trophy

Китайська тенісистка Лінь Чжу здобуває перемогу на старті змагань в групі D на малому Підсумковому турнірі WTA. В двох партіях Лінь переграла представницю країни-агресора Вероніку Кудерметову, яка займає 16-ту позицію в жіночому світовому рейтингу. Долю стартового сету зустрічі вирішив бойовий тай-брейк, а от у другій партії Чжу не залишила суперниці жодних шансів. На перемогу в протистоянні представниця Китаю витратила майже дві з чвертю години ігрового часу.

WTA Elite Trophy
Чжухай, Китай
Група D

Лінь Чжу - Вероніка Кудерметова - 7:6(5), 6:1

Стартовий сет зустрічі і насправді видався вкрай непростим для китайської тенісистки. Чжу повела із брейком вже після першого гейму матчу, але в середині сету Кудерметова видала вражаючий відрізок із двох поспіль виграних подач суперниці і отримала можливість подавати на стартову партію. Лінь цей гейм на прийомі виграла, але мала шалені проблеми в наступному на власній подачі - китайській спортсменці довелось відіграватися з подвійного сет-поінту у суперниці. 

В наступних геймах коли спортсменки подавали на можливість забезпечити собі бодай тай-брейк, також не обійшлось без брейк-поінтів. Кудерметова відіграла прихований сет-бол у Чжу, ну а Лінь ліквідувала ще один повноцінний сет-поінт у росіянки. В підсумку долю сету вирішив тай-брейк, на якому обидві спортсменки діяли максимально зібрано. Але єдиний міні-брейк вже наприкінці таю оформила саме Чжу.

Ну а в другому сеті боротьби на корті вже просто не було. Свій єдиний гейм Кудерметова виграла на прийомі, але вже в той момент, коли поступалась одразу із двома брейками. Навіть натяку на камбек не вийшло, адже Лінь моментально відновила комфортну перевагу в рахунку, а потім впевнено подала на перемогу в матчі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі