Теніс України у соцмережах

Александр Звєрєв здобув важку перемогу над Мартоном Фучовічем на старті Мастерса в Парижі


Німецький тенісист Александр Звєрєв виходить у друге коло Мастерса в Парижі, на якому він отримав 10-й номер посіву. На старті останнього в сезоні турніру ATP-1000 Звєрєв в непростому трисетовому протистоянні здолав кваліфаєра із Угорщини Мартона Фучовіча, який займає 52-гу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Александр витратив майже 2 години і 40 хвилин ігрового часу.

ATP Masters
Париж, Франція
1-й раунд

(10) Александр Звєрєв - (Q) Мартон Фучовіч - 4:6, 7:5, 6:4

В стартовому сеті все цілком могло закінчитися тай-брейком, оскільки обидва тенісисти впевнено брали власні подачі. Але Звєрєв таки не зумів вберегтися від провалу - в 10-му геймі німецький спортсмен примудрився під нуль віддати власну подачу, а разом із нею і всю першу партію.

В другому сеті Александр почав методично тиснути на суперника, але Фучовіч гідно тримав удар. На початку сету Мартон відігрався з потрійного брейк-поінта, а ближче до завершення партії угорський спортсмен врятував власний гейм з рахунку 15:40. Втім, в той момент, коли публіка вже готувалась до тай-брейку, Звєрєв таки оформив перший для себе в матчі брейк. Після нього Александр впевнено подав на партію.

На самому початку вирішального відрізку матчу Звєрєв знову взяв подачу суперника, але не зміг втримати вже наступний власний гейм. За кілька хвилин німецький спортсмен мав чудовий шанс відновити перевагу, але Фучовіч врятувався з подвійного брейк-поінту. Втім, втримати подачу у 9-му геймі третього сету Мартон не зумів, а за хвилину Звєрєв впевнено подав на матч.

В другому колі змагань в Парижі Александр Звєрєв зіграє проти переможця матчу між Юго Юмбером і Маркосом Гіроном.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі