Теніс України у соцмережах

Александр Звєрєв стає чвертьфіналістом змагань у Відні


Німецький тенісист Александр Звєрєв впевнено долає стадію другого кола змагань категорії ATP-500 в австрійському Відні, на яких він отримав 5-й номер посіву. В боротьбі за вихід в 1/4 фіналу турніру Александр впевнено здолав британця Кемерона Норрі, який займає 18-й рядок у світовому чоловічому рейтингу. На перемогу в зустрічі Звєрєв витратив трохи більше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Відень, Австрія
2-й раунд

(5) Александр Звєрєв - Кемерон Норрі - 6:2, 6:4

Александру вдалось видати максимально потужний старт матчу. Звєрєв не просто повів із брейком вже після першого гейму на прийомі, він ще й закріпив свою перевагу другою виграною подачею суперника. Не обійшлось для німецького тенісиста і без проблем - наступний власний гейм йому довелось рятувати з потрійного брейк-поінта у Норрі, але і з цим завданням Звєрєв впорався. Перевагу в два брейки Александр втримав до самого завершення першого сету.

В другій партії Звєрєв обмежився однією виграною подачею Кемерона, хоча й мав можливості для того, аби зробити свою перевагу більш комфортною. Ну, і за традицією цього матчу, був гейм, в якому самому німецькому тенісисту довелось демонструвати характер. Подачу на матч Александр врятував із подвійного брейк-поінта у Норрі.

В чвертьфіналі змагань у Відні Александр Звєрєв зіграє проти переможця матчу Андрєй Рубльов - Маттео Арнальді.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі