Теніс України у соцмережах

Олексій Крутих поступився в другому колі Челленджера у Швеції

Український тенісист Олексій Крутих не зумів пробитися в чвертьфінал змагань категорії ATP Challenger в шведському місті Дандерюд. На стадії другого кола Олексій в двох партіях поступився представнику Молдови Раду Алботу, який отримав на змаганнях 7-й номер посіву. За матч Крутих тричі програв власні подачі і жодного разу не відзначився на прийомі. Матч тривав трохи більше 1 години і 40 хвилин ігрового часу.

ATP Challenger
Дандерюд, Швеція
2-й раунд

(7) Раду Албот - Олексій Крутих - 6:4, 6:2

В стартовій партії Олексій Крутих упустив чудову нагоду повести в рахунку із брейком. В середині сету український тенісист зачепився за подачу суперника, втім дозволив Алботу врятуватися з трьох брейк-поінтів і захистити власний гейм. А вже за кілька хвилин представник Молдови своїми шансами на прийомі скористався. Раду виграв затяжний гейм і після цього брейку спокійно довів першу партію до перемоги. 

Початок другого сету видався для Олексія геть провальним. Український тенісист відпустив суперника у відрив одразу із двома геймами на прийомі в активі. І якщо перший брейк Албот зробив доволі впевнено, то в другому випадку Крутих спочатку врятувався з рахунку 0:40, а потім відіграв ще три брейк-поінти. Олексій міг трохи загострити боротьбу за сет, але своїм шансом на прийомі наприкінці зустрічі не скористався - Раду знову проявив характер і взяв подачу з подвійного брейкового м`яча.

В чвертьфіналі Челленджера в Дандерюді Раду Албот зіграє проти переможця матчу між бельгійським тенісистом Готьє Онкленом та представником Італії Флавіо Коболлі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне