Теніс України у соцмережах

Кубок Біллі Джин Кінг. Кімберлі Біррелл і Сторм Хантер виграють матч престижу в протистоянні збірних Австралії та Словенії


Австралійська пара Кімберлі Біррелл/Сторм Хантер підсолодила прихильникам своєї збірної поразку від команди Словенії на груповому етапі Фіналу Кубку Біллі Джин Кінг. На чемпіонському тай-брейку Кімберлі і Сторм переграли дует Вероніка Ер'явец/Ела Нала Мілич. На перемогу в зустрічі, яка вже нічого не змінювала в долі матчу між збірними, Біррелл і Хантер витратили трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

Кубок Біллі Джин Кінг
Севілья, Іспанія
Група B
Австралія - Словенія 1:2

Кімберлі Біррелл/Сторм Хантер - Вероніка Ер'явец/Ела Нала Мілич - 7:5, 6:7(2), 10:5

Зрозуміло, що після дострокової перемоги над збірною Австралії капітан словенської команди вдався до змін у початковій заявці і дав можливість зіграти у парному матчі молодим спортсменкам. І вони, якщо бути відвертими, каші точно не зіпсували і нав'язали куди більш іменитим суперницям справжню боротьбу. Ер'явец і Мілич навіть сет зуміли виграти, що в подальшому може зіграти на руку збірній Словенії у боротьбі за вихід із групи.

Тим не менше досвід зіграв свою роль і Біррелл та Хантер розмочили рахунок у протистоянні. Зараз далеко не все в руках австралійських тенісисток, втім шанси на продовження боротьби у фіналі Кубку Біллі Джин Кінг збірна Зеленого континенту ще зберігає.

Обом збірним лишилось провести в Севільї поєдинки проти команди Казахстану.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне