Теніс України у соцмережах

Адріан Маннаріно стає чвертьфіналістом змагань у Софії

Французький тенісист Адріан Маннаріно впевнено розпочинає виступи на змаганнях категорії ATP-250 у болгарській Софії, на яких він отримав 2-й номер посіву. В стартовому для себе матчі другого кола Адріан впорався із представником Іспанії Альбертом Рамосом-Вінольясом, який займає 94-ту сходинку поточного світового рейтингу. Із суперником Маннаріно розібрався в двох партіях і витратив на вихід в 1/4 фіналу змагань трохи менше 1 години і 45 хвилин ігрового часу.

ATP-250
Софія, Болгарія
2-й раунд

(2) Адріан Маннаріно - Альберт Рамос-Вінольяс - 6:4, 6:4

Всі найцікавіші події в стартовій партії зустрічі відбулись вже в другій її половині. До середини сету обидва тенісисти доволі впевнено тримали власні подачі. До шостого гейму взагалі не було зафіксовано жодного брейк-поінту, але потім брейки буквально посипались. Двічі вперед із геймом на прийомі в активі виривався французький тенісист, але Рамос-Вінольяс знаходив можливість одразу ж відігратися. Але на те, щоб ліквідувати третій брейк у виконанні Маннаріно у Альберта просто не було часу - цією виграною подачею суперника Адріан поставив крапку в стартовому сеті.

Брейком Маннаріно завершив і весь матч. От тільки в другій партії цей успіх на прийомі став єдиним на обох суперників. В середині сету Адріан мав нагоду взяти подачу суперника, але тоді Альберт відігрався з двох брейк-поінтів. Але в 10-му геймі Маннаріно знову зачепився на прийомі і з першого ж матч-болу завершив зустріч на свою користь.

В 1/4 фіналу змагань у Софії Адріан Маннаріно зіграє проти 7-ї ракетки турніру Себастьяна Офнера.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі