Теніс України у соцмережах

Даяна Ястремська поступається Аранчі Рус. Нідерланди зрівнюють рахунок в матчі плей-офф Кубку Біллі Джин Кінг


Перший ігровий день протистояння між збірними України та Нідерландів в межах плей-офф Кубку Біллі Джин Кінг завершується в нічию. В другому одиночному матчі Аранча Рус здобула доволі впевнену перемогу над Даяною Ястремською, яка займає 106-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в поєдинку Аранча витратила трохи більше ніж півтори години ігрового часу.

Кубок Біллі Джин Кінг
Плей-офф
Україна - Нідерланди - 1:1

Даяна Ястремська - Аранча Рус - 3:6, 2:6

Насправді, в сьогоднішньому ігровому тонусі Даяна Ястремська, об'єктивно, навряд могла розраховувати на успіх в протистоянні із лідеркою збірної Нідерландів. Аранча не просто куди вище знаходиться в поточному світовому рейтингу, а й показує більш стабільну та змістовну гру, в чому ми всі змогли переконатися на корті. Втім, командні змагання - це завжди трохи інший рівень мотивації та налаштування на гру, тож сподіватися на несподіванку ми, звісно ж, мали право.

Її не сталось. Рус дуже потужно почала матч і повела одразу із двома брейками - 4:1. Ястремська спробувала повернутися в боротьбу і навіть відіграла одну програну подачу, втім камбеку не вийшло - Аранча моментально стабілізувала гру, а в останньому геймі партії оформила ще один успіх на прийомі.

Даяна цілком могла почати другу партію з брейку, що було б, безсумнівно, на руку українській тенісистці. Але Рус втримала подачу з шести (!!!) брейк-поінтів, що і стало, можливо, ключовим моментом сету. Вже в наступному геймі Аранча сама відзначилась на прийомі і більше не давала Ястремській жодних шансів на повернення в матч. Більше того, крапку в сеті Рус знову поставила брейком.

У завтрашній ігровий день відбудуться два одиночних поєдинки і, за необхідності, парна зустріч. Програму неділі відкриє поєдинок між Ангеліною Калініною і Аранчею Рус.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі